Yarım Gün Programı

Yarım Gün Programı

Çift dilli (Türkçe ve İngilizce) eğitim sunan Yarım Gün Programımız, sabah 8:30 ile 12:30 saatleri arasında gerçekleşmektedir. Bu program, Montessori materyal çalışmalarının yanı sıra bahçe zamanı, drama, sanat, mutfak etkinlikleri, deneyler gibi atölye çalışmalarını içerir. Çocuklarınızın bütünsel gelişimine odaklanılır ve çift dilli eğitimle dil becerileri geliştirilir.

Okula Varış

Çocuklarımız okul servisi ya da ebeveynleri ile okula gelirler. Öğretmenlerimiz çocuklarımızı okul giriş alanında karşılar.

Kahvaltı

Çocuklarımız arkadaşları ile birlikte yemekhanede kahvaltılarını yaparlar. Serpme kahvaltımızda her gün yumurta, peynir ve zeytin çeşitleri, bal ve tahin-pekmez bulunur.

Sabah Yogası

Çeşitli hayvan pozları eşliğinde çocuklarımızla bedenimizi güne hazırlıyoruz. Güne enerjik başlamak ve iç enerjimizi dengelemek güzel bir gün için çok önemli.

Çember Zamanı

Çember Zamanına kendi aramızda selamlaşarak başlarız, günü, mevsimleri, duygularımızı konuşuruz. O gün neler yapacaklarımızı planlarız ve haftanın temasını içeren keyifli bir sohbet ile güne harika bir başlangıç yaparız.

Montessori Zamanı

Çocuklarımız öğretmenleri eşliğinde kendi ilgi ve ihtiyaçlarına göre bireysel ya da küçük gruplar halinde materyallerle çalışmalar yaparlar.

Bahçe Zamanı

Okulumuzun muhteşem bahçesinde çocuklarımız gelişimlerini destekleyici oyunlar oynayıp keşif yaparlar. Her hava koşulunda bahçede oyunlar oynanır.

Yemek Zamanı

Çocuklarımız arkadaşları ile birlikte öğle yemeklerini yerler. Yemek saatleri tat ve kokulara, açlık ve tokluk kavramlarına dair farkındalık kazandığımız zamanlardır.

Okuldan Ayrılış

Sınıfımızı topladıktan sonra günü “Hoşça kal” şarkısı ile sonlandırırız. Çocuklarımız arkadaşları ile vedalaşıp servis ya da ebeveynleri ile evlerine dönerler.